portada

Estètica

Perquè cada persona és única, Essenza proposa un programa personalitzat i adaptat als objectius dels nostres clients/es.

El benestar, és la nostra prioritat. Les nostres professionals us aportaran els consells i el tractament adequat per a cada tipus de pell.

Tractaments estètics

Tractaments corporals i facials, amb o sense aparatologia, depilacions… A Essenza t’aportarem els consells i el tractament adequat per a cada tipus de pell.

Noia estètica
Image: IDJ-LV042-016, Young man posing and looking away, License: Royalty free, Model Release: No or not aplicable, Property Release: No or not aplicable, Credit line: profimedia.cz, Image DJ

Fotodepil·lació

La fotodepil·lació IPL és un mètode no invasiu de depilació i rejoveniment de la pell. Una autèntica revolució en el món de l’estètica. La seva principal avantatge és la capacitat de transformar la llum en energia. A més, depèn del tractament que es vulgui realitzar, la IPL permet programar utilitzant una longitud de onda i una intensitat diferent. Amb el nostre aparell IPL, tens assegurat un tractament personalitzat que respongui amb precisió a les teves necessitats. Els nostres resultats són tant efectius, que inclús podem tractar pells molt morenes. Vine a informar-te de les nostres promocios i dels packs descompte.