Amb els nostres rituals tindràs la millor experiència Essenza.

girl-massage-relax
Spa-at-Snowshoe-WV

Rituals corporals

El nostre cos reclama que el cuidem. Massatges, embolcalls, exfoliacions….

Cada un dels nostres rituals, estan fets i pensats per cuidar el nostre cos. Aquests rituals estan realitzats amb productes 100% naturals.

MASAJE-PINDAS-SG-SPA-ESTETIC

Rituals ayurvèdics

Els rituals ayurvèdics estan dissenyats per a cada client a través de l’aplicació de productes naturals hindús que actuen sobre el “dosha” (constitució física i mental de la persona). La finalitat d’aquestes teràpies es aconseguir una pell radiant i promoure la pau mental.

No2

Rituals facials

El nostre estat físic i mental es reflexa a la nostre pell. Els rituals facials estan pensats per assolir a tots els nivells una millora considerable a través de la cosmètica i la teràpia manual aplicada segons cada ritual..

alqvimia1

Rituals Alqvimia

Tractaments facials i corporals exclusius realitzats amb alta cosmètica natural , un verdader plaer per el teu benestar i la teva bellesa.

Aquests tractaments, estan basats en l’ancestral combinació alquímica junt a uns cosmètics 100% naturals, que aplicats per les nostres mans professionals amb els que obtindrem uns resultats inmillorables.

Massage Oil and Candles and Lavender

Massatges terapèutics

Massatges indicats per obtenir una millora a nivell muscular amb el quiromassatge i a nivell circulatori amb el drenatge linfàtic, aquest últim, utlitzem la tècnica creada per el Dr. Vodder

portada

Rituals mans i peus

Pedicura i manicura a l’estil oriental, que et proporcionaran una hidratació única gràcies als productes típics com el ghassoul , la manteca de karité i l’oli d’argan.

Amb aquest tractament, treballem l’estètica dels peus i les mans per obtenir un resultat impecable.