Amb els nostres massatges, tindràs la millor experiència Essenza!

girl-massage-relax
Spa-at-Snowshoe-WV

Massatge relaxant

Es tracta d’un massatge amb maniobres superficials i pressió suau. A més, realitzem el massatge amb olis essencials 100% naturals per tal d’aconseguir una major relaxació.

Durada: 1 hora.
Preu: 62 €.

massatge esquena cames

Massatge d’esquena i cames

Consisteix en un massatge descontracturant durant el qual ens centrem en la zona de l’esquena i de les cames amb l’objectiu d’alleujar les molèsties i la sensació de cansament.

Preu: 42 €.

massatge corporal craneal

Massatge corporal i craneal

En aquest massatge per a la zona corporal i craneal, treballem amb una tècnica oriental originària del Japó, anomenada shiatsu, que ajuda equilibrar l’energia del nostre cos.

Durada: 1 hora i 30 minuts.
Preu: 85 €.

Massage Oil and Candles and Lavender

Drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic consisteix en una tècnica suau i lleugera que concentra la seva acció sobre el sistema circulatori amb l’objectiu d’eliminar líquids del nostre organisme.

Preu: 45-95 €.

fisioterapia

Fisioteràpia

La finalitat de la fisioteràpia és preparar el teu cos mitjançant maniobres de pressió per tal d’evitar futures lesions i, per tant, guanyar qualitat de vida i benestar.

Preu: 50 €.

MASAJE-PINDAS-SG-SPA-ESTETIC

Massatge champi

En aquest massatge, originàriament conegut com Shiro Abhyanga, treballem amb una tècnica hindú, amb l’objectiu d’alliberar les tensions acumulades a la zona craneal.

Preu: 42 €.